ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
6936688501
2242302895
Καλάθι0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

Πολιτική επιστροφών


Παρακαλούμε σε περίπτωση επιστροφής να συνοδεύετε τα επιστρεφόμενα είδη με αντίγραφο του τιμολογίου ή της απόδειξης λιανικής. Η αποστολή των επιστρεφόμενων ειδών γίνεται, αποκλειστικά εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΚΛΕΛΙΑ Α.Ε

Μεροπίδος 2,
Κως, Δωδεκάνησα

ΤΚ: 85300
Τ: 6936688501 & 2242302895

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλα τα προϊόντα να φτάνουν στα χέρια σας σε άριστη κατάσταση. Συνιστούμε τον έλεγχο κατά την παραλαβή, έτσι ώστε να αποφευχθούν παραλαβές προϊόντων με τυχόν φθορές κατά τη μεταφορά.

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβετε είναι ελαττωματικό ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελιοληψία, η εταιρία θα σας το αντικαταστήσει ή θα σας επιστρέψει τα χρήματα εφόσον το επιθυμείτε και έχετε το αποδεικτικό αγοράς. Το ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην milva.gr εντός 14 ημερών. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν το κατάστημα. Θα εξετάσουμε το προϊόν προκειμένου να επιβεβαιώσουμε την αναφορά σας και εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, αυτή γίνεται εντός 14 ημερών.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να πραγματοποιηθούν τα παραπάνω είναι τα προϊόντα που επιστρέφονται να βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν (η συσκευασία των ειδών να έχει μείνει άθικτη, να μην έχει ανοιχτεί και να μην υπάρχουν ζημιές) και να διαθέτετε το τιμολόγιο ή την απόδειξη λιανικής. Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών.

Προϋποθέσεις επιστροφής εμπορευμάτων

Οι επιστροφές εμπορευμάτων μπορούν να πραγματοποιηθούν εφόσον τηρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

- Η επιστροφή των εμπορευμάτων πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

- Τα εμπορεύματα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και όχι χρησιμοποιημένα ή ανοιγμένα, εντός της αρχικής τους συσκευασίας και να συνοδεύονται από όλα τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα της συναλλαγής (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή Τιμολόγιο και Δελτίο Αποστολής).

- Για λόγους υγιεινής οι επιστροφές/αλλαγές δεν γίνονται δεκτές για lip gloss, mascara, lip liner, eye liner, πούδρες, foundation, βερνίκια νυχιών και γενικότερα είδη που έρχονται σε επαφή με το δέρμα για να χρησιμοποιηθούν εφόσον έχει ανοιχθεί η συσκευασία.

Επιστρέφοντας ένα προϊόν έχετε τις ακόλουθες επιλογές:

  • Αντικατάσταση Προϊόντος
    Σε περίπτωση αντικατάστασης ενός μη ελαττωματικού προϊόντος θα επιβαρυνθείτε μόνο με το κόστος αντικαταβολής 2€ (εφόσον επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής).
  • Επιστροφή Χρημάτων
    Η επιστροφή των χρημάτων σας, θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων από την εταιρεία μας. Στα χρήματα που θα επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλώτή για την αγορά.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το milva.gr έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους ή επιστροφή χρημάτων.

Αν τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε αποσταλούν σε εμάς μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών ELTA δεν επιβαρύνεστε με το κόστος μεταφορικών.

Σε περίπτωση που το πακέτο φτάσει και αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής που αναλύονται παραπάνω, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό. Θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα επιβαρύνουν τον ίδιο.