ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
6936688501
2242302895
Καλάθι0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

Ευκαιρίες Καριέρας

Έχεις αληθινό πάθος για την πώληση και την εξυπηρέτηση του πελάτη; Θέλεις να είσαι μέρος του κόσμου της ομορφιάς και της εξυπηρέτησης;
Χρησιμοποίησε το ταλέντο σου για να κάνεις την καριέρα που σου ταιριάζει στo Milva ! Αποτέλεσε μέλος της ομάδας ενός δικτύου που αποτελείται από πολυκατάστημα, εισαγωγή και διανομή καλλυντικών και οικιακών προϊόντων σε όλη την Ελλάδα και Τουριστικά καταλύματα! Χρησιμοποίησε τις δεξιότητές σου σε ένα κόσμο αφιερωμένο στην απόλαυση, την ομορφιά και την εξυπηρέτηση του πελάτη.

Ταμίες

Η τελευταία επαφή του πελάτη με το χώρο του καταστήματος και ο πρεσβευτής για την ποιοτική του εξυπηρέτηση.
Θα πρέπει να διαθέτεις ευχάριστη προσωπικότητα και να σου αρέσει η επικοινωνία και ο χώρος της ομορφιάς.

Beauty Assistants

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ!

Η πρώτη επαφή του πελάτη με το χώρο του καταστήματος και ο πρεσβευτής για την ποιοτική του εξυπηρέτηση.
Θα πρέπει να διαθέτεις ευχάριστη προσωπικότητα και να σου αρέσει η επικοινωνία και ο χώρος της ομορφιάς.

Supervisors

H ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ!

Ως supervisor, είσαι υπεύθυνη για την απόδοση του τμήματός σoυ. Ως πραγματική manager, αναπτύσσεις και διαχειρίζεσαι την ομάδα των συμβούλων για την επίτευξη των στόχων της απόλυτης ικανοποίησης του πελάτη.

Store Manager

ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ!

Η προτεραιότητά σου: ο πελάτης και η ικανοποίησή του. Ως υπεύθυνος καταστήματος φροντίζεις για την βελτιστοποίηση των πωλήσεων και του κέρδους και δίνεις κίνητρο στην ομάδα σου, ενισχύοντας την αποδοτικότητά της. Αποτελείς, επίσης, τον θεματοφύλακα των κανόνων και λειτουργιών της επιχείρησης.

Πωλητές 

Αντιπροσωπεύεις την εικόνα της εταιρείας σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Πρέπει να είσαι ευχάριστος, διαλλακτικός, με όραμα για την επίτευξη στόχων και δίψα για εξέλιξη.
Πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα ταξιδιών στην επαρχία. Η θέση αναφέρεται στον Διευθυντή Πωλήσεων - Marketing.

Αποθηκάριοι

Η θέση έχει έδρα το νησί της Κω. Αφορά την λήψη και εκτέλεση παραγγελιών, παραλαβών και ταξινόμησης, απογραφών και τακτοποίησης της αποθήκης. 

Συντηρητές

Το ξενοδοχείο μας στελεχώνεται από άτομα που αγαπούν την ελληνική φιλοξενία και επιθυμούν να προσφέρουν κάτι το μοναδικό στον επισκέπτη.

  • Εργάτες Γενικών Καθηκόντων Ηλεκτρολόγοι / Υδραυλικοί / Συντηρητές
    *Παρέχεται διαμονή και η δυνατότητα για εργασία σε ξενοδοχείο της Κω για την χειμερινή περίοδο.

Προφίλ υποψηφίων:

  • Προϋπηρεσία επιθυμητή σε αντίστοιχη θέση
  • Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά
  • Ομαδικό πνεύμα εργασίας
  • Γνώση της Αγγλικής γλώσσας επιθυμητή


Με την υποβολή του βιογραφικού σας αποδέχεστε αυτομάτως και ανεπιφύλακτα τους κάτωθι όρους:

Κάθε Υποψήφιος παρέχει με την αποστολή του βιογραφικού σημειώματός του, στην εταιρεία  ΚΛΕΛΙΑ A.E, τη ρητή εξουσιοδότηση να προβεί στην απαιτούμενη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του, που περιέχονται στο βιογραφικό σημείωμα, καθώς και κάθε άλλου προσωπικού στοιχείου, που θα περιέλθει στην κατοχή της εταιρείας από το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής βιογραφικού, υπ' ευθύνη του Υποψηφίου.

Η εταιρεία ΚΛΕΛΙΑ  A.E δυνάμει της εξουσιοδότησης αυτής προβαίνει στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των Υποψηφίων σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997, όπως αυτός κάθε φορά ισχύει, και κάθε άλλης σχετικής νομοθετικής διάταξης, με σκοπό την αξιολόγηση των ικανοτήτων των Υποψηφίων για την κάλυψη θέσης, για την οποία απέστειλαν το βιογραφικό τους, ή για την κάλυψη άλλης θέσης για την οποία κρίνεται, κατά την επεξεργασία, ότι διαθέτουν τις απαιτούμενες ικανότητες.

Η εταιρεία ΚΛΕΛΙΑ A.E μπορεί να ορίζει εργαζομένους της ή τρίτους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ως πρόσωπα εκτελούντα την επεξεργασία των βιογραφικών σημειωμάτων, για λογαριασμό της, μέσα στα όρια των προαναφερόμενων διατάξεων.

Κάθε Υποψήφιος έχει τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης των άρθρων 11 έως και 13 του ν. 2472/1997.

Η αποστολή των βιογραφικών σημειωμάτων των Υποψηφίων γίνεται υπ' ευθύνη τους στο e-mail : milvacareers@yahoo.com και τα περιεχόμενα σε αυτά στοιχεία θεωρούνται ακριβή, πλήρη και αληθή.