ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
6936688501
2242302895
Καλάθι0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

www.milva.gr

H ιστορία μας..

Το 1986, σε ένα δρόμο με καταστήματα που απευθύνονταν στους επισκέπτες της πόλης Κω, o Μιχαήλ Βασιλειάδης, άνοιξε ένα κατάστημα καλλυντικών και αρωμάτων με σκοπό να καλύψει την ανάγκη των ντόπιων σε είδη καλλωπισμού. Ήταν 11 Απριλίου και στο τέλος της ημέρας η είσπραξη ήταν 1086 δραχμές. Στο τέλος του χρόνου όμως, οι πωλήσεις είχαν ξεπεράσει το 1.000.000 δραχμές.

Δέκα χρόνια αργότερα, η ανάγκη για ανάπτυξη, βρίσκει πρόσφορο έδαφος για υλοποίηση σε ένα οικογενειακό κτήριο στο κέντρο της πόλης. Εδώ, ριζικά ανανεωμένο, το κατάστημα καλλυντικών αναπτύχθηκε στο ισόγειο και σε μέρος του πρώτου ορόφου του κτηρίου. Στον υπόλοιπο όροφο, εφαρμόζοντας το σύστημα “Shop in a shop”, αναπτύχθηκε το κατάστημα “Cook Shop” και λίγο αργότερα το “Milva Accessories” που βρήκαν άμεση ανταπόκριση στην τοπική κοινωνία.

Με την σημερινή του μορφή σηματοδοτεί τις εξελίξεις στο χώρο των καλλυντικών και των αξεσουάρ και αποτελεί το μεγαλύτερο πολυκατάστημα στην Κω.

Το Πολυκατάστημα μας διαθέτει τμήματα γυναικείων, ανδρικών και παιδικών αξεσουάρ, τμήμα με είδη κουζίνας, ειδών σπιτιού και ένα ολοκληρωμένο τμήμα καλλυντικών. Φιλοξενεί περισσότερα από 100 επώνυμα brands, ανανεώνεται συνεχώς, προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, μοναδικά προνόμια, και προσελκύει καθημερινά νέους καταναλωτές.

Στο Πολυκατάστημα MILVA, προσπαθούμε να μετατρέψουμε το shopping σε μια ξεχωριστή εμπειρία, προσφέροντας ένα μαγικό ταξίδι στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς στην καρδιά της Κω.